Монтажа на оригинални екрани за iPhone 4S/4G/5/5S/5C

14 Јул, 2014 20:00 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Замена на скршени и нефункционални екрани со нови и оригинални за iPhone 4S/4G/5/5S/5C. Во цената е вклучена и монтажата. Цената се движи од 2200 денари, па нагоре, во зависност од моделот на iPhone-от.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот