Apple iPad mini Wi-Fi 16 GB користен 2 месеци

14 Јул, 2014 18:12 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 200 EUR
iPad mini Wi-Fi малку користен, сочуван, во одлична состојба. Црна боја.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот