Оригинални SanDisk мемориски картички micro SD од 16 GB и 8 GB

14 Јул, 2014 16:53 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 400 ден.
Идеални за мобилни телефони, фотоапарати и таблети. 16 GB= 600 денари. 8 GB= 400 денари
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Алфа Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот