Oригинална Lamborghini футрола за Ајфон 5/5S

10 Јул, 2014 16:20 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 40 EUR
Oригинална Lamborghini футрола за Ајфон 5/5S
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075-421/493 Име: Алфа-Мобил

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот