Продавам SAMSUNG tablet T210 7" Wi-Fi 1GB/8GB

03 Јул, 2014 09:50 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 5000 ден.
Продавам SAMSUNG tablet T210 7" Wi-Fi 1GB/8GB купен од One со гаранција до 04.2015, скоро воопшто некористен со комплет кутија. http://one.mk/laptopi-i-tableti/product/samsung-tablet-t210-7-wi-fi-1gb8gb.html#
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 78312130 Име: Кате

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот