Spy GSM Audo Mouse - Прислушкувач

30 Јан, 2013 23:06 Се продава од Скопје Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 2000 ден.
ШПИОНСКИ МАУС - ВМЕТНУВАТЕ СИМ КАРТИЧКА И ПРИСЛУШКУВАТЕ БЕЗ ДАЛЕЧИНСКИ ОРГАНИЧУВАЊА !!! *Сите функции како стандарден оптички маус *Квалитетен звук *Фрекфенција: GSM 900/1800/1900 Mhz *Осетливост: -75 dB *Потрошувачка во STANDBY мод: 6 mAh *Потрошувачка во NORMAL мод: 200 mAh *Батерија: Литиумска 3.7v,4200 mA ***(Се полни додека е приклучен со компјутер и не се користи)*** *** БЕЗ ДАЛЕЧИНСКИ ОГРАНИЧУВАЊА *** *** ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНА БРЗА ПОШТА ДО ВАШИОТ ДОМ И ПЛАЌАЊЕ ПРИ ПОДИГАЊЕ ***
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077-903-905 Име: Spytronic Store

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот