Менувам iPad 2 за iPad mini

29 Јан, 2013 15:10 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 310 EUR
Ај падот кој го нудам е одлилно сочуван!! Има уште гаранција од ДУНА! 16ГБ само вифи! Дајте ми некои понуди! Го продавам за 310 евра
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078244443 Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот