iPad mini 16GB

28 Апр, 2014 22:01 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 200 EUR
Продавам iPad mini, одлично сочуван, го продавам со оригинална кутија оригинален полнач и оригинален кабел. Заедно со него следува и оригинален smart cover (од Apple). Цената е околу 220 евра, но можеме да се договориме за нешто пониско :)
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078244443 Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот