Ainol crystal quadcore 7'

04 Мар, 2014 03:27 Се продава од Охрид Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 2500 ден.
Ainol crystal quadcore 7" tabet. Многу малку е користен купен од анхоч има и гаранција уште 4-5 месеци некаде. Таблетот е во ред не е расипан, поправан или слично. Добро таблетче за многу малку пари :D. Кој е заинтересиран П.М
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: Kristijan

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот