Се продава Куќиште HP dc 5100mt

19 Фев, 2014 15:21 Се продава од Кавадарци Категорија: Компјутери // Десктоп компјутери

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Конфигурација ProcessorIntel Pentium 4 3.0 GHz Memory 1.0GB Hard Drive 40.0 GB Graphics Processor Intel Graphics Media Accelerator 900
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078897144 Име: Orce

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот