продавам делови за пц

30 Јан, 2014 03:19 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 3200 ден.
процесор-intel core 2 duo e 7400- 2200ден напојување-chieftec 350W-1000ден
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078426244 Име: марјан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот