Продавам маски за Iphone 4,5, SGS4 и Нексус 5

29 Јан, 2014 11:41 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 300 ден.
http://prntscr.com/2nl6nf за сгс4 има црни и бели http://prntscr.com/2nl78m за Ајфон 4 и 5 има и црни и бели http://prntscr.com/2nl7dn За ајфон 5 -црни и бели http://prntscr.com/2nl7ip за Нексус 5- црни и бели Количините се ограничени 071-372-767
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071372767 Име: Крис

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот