бубњеви Yamaha

25 Јан, 2014 11:58 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 300 EUR
продавам бубњеви Yamaha-DD-65;All in one
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 076/562-203 Име: Nina

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот