Силиконска маска - рачка iphone 4s

28 Дек, 2013 21:58 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 700 ден.
Продавам силиконска маска - рачка за играње за iphohe 4s, скоро не е користена. Одлична состојба.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071/240-899 Име: Горан (на форум Goth50)

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот