Невидливи магнетни бубици за препишување

22 Апр, 2013 21:36 Се продава од Прилеп Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Магнетни бубици за препишување.Буквално невидливи, работат со две батерии и имаат 3.5мм приклучок Достава до цела држава, за повеќе парчиња попуст
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: бубици

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот