RAM memorija Samsung 2GB DDR3 za laptop

15 Јан, 2014 10:18 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Лаптопи

Обнови Измени Избриши
Цена: 400 ден.
Prodavam 1 plocka SAMSUNG 2GB DDR3 PC10600 RAM memorija za laptop. 100% funkcionalna bez nikakvi problemi.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078406209 Име: backo

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот