SODIMM RAM за лаптоп 2gb DDR3

23 Ное, 2013 16:18 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 700 ден.
Продавам RAM за лаптоп - SODIMM - MICRON 2GB PC3 - DDR3-1333 RAM Memory Цена: Една плочка 700 денари, за две 1200.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078334171 Име: Никола

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот